Палата. Ліжко. Біль. Страхи.
Вікно, зашторене як-небудь.
Все ті ж засніжені дахи,
Занурені у сіре небо,
І та ж без просвітку печаль,
А ще, коли нема нікого,
Коли надія лиш на Бога,
Стає себе безмірно жаль.
Хоча, по правді як сказати, -
Прожив таки ж немало літ...
Ось смерть заходить до палати
І посміхається:
-Привіт!
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1773 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")