ЗНОВУ СНІГОПАД В моєму місті знову снігопад… Так витанцьовує, неначе навіжений, Мої думки навіть рояться невпопад – Не можуть ритм вловити цей шалений…
Засніжено біжать дороги та мости, Дерева знову в білі шати одяглися, В снігу прохожі, намагаючись дійти, Хоч геть чужі, раптово за руки взялися…
В моєму місті знову снігопад… Нагадує усім, що ще зима триває. Бурульки, ніби в сотні й тисячі карат, Зима неначе діаманти нам вручає…
Спішать машини, ігнорують навіть лід, Бо мчать наперекір і каверзням погоди, Не залишивши на асфальті навіть слід, Рубцем глибоким серед сніжної дороги…
В моєму місті знову снігопад… Кружляє ніжно, як блискуче пір’я, Знов нагадав дитячий «потяг» із санчат Та «білі мухи», що летіли на подвір’я…
Згадались знову кучугури у саду, Мого дитинства велетні-замети, Так ніби по морозу знову йду, У ті роки, такі й близькі, й далекі…
В моєму місті знову снігопад… Кружляє в серці й білу віхолу зриває, Все, що минуло, не повернеться назад – Сторінку цю життя навік перегортає…
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1061 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")