ВЕСНА ЩЕ ДРІМАЄ Хоча під снігом ще Весна дрімає, Дзвінкі вже чутно і мелодії, й пісні, Вже сонцем ніжно в душу заглядає, Тому морози не такі уже й страшні…
Кришталем заглядає крізь віконце, Пташиним співом часом гомонить, Ніби благає Небеса уже і Сонце, Скоріше щоб від сну її збудить…
Тепло весняне відчуваємо серцями, У почуттях неначе оживати почали, Весни скоріше б освятитись днями, Зимові щоб й лихі болячки відійшли…
Щоб зникли з серця зледенілі пута, Свій зігріваю позитивом кожен день, За гріх якийсь така дана мені покута, То ж молитовних їй співатиму пісень…
Хоча під снігом ще Весна дрімає, Та її кроки вже з’являються в снігах, Свій шлях вона, мабуть, уже розпочинає, По ще засніжених дорогах і стежках…
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1037 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")