В повітрі вже Мелодія Весни… У шибку променем постукує прозорим, То з вітром свистом зазвучить згори, А чи дощем рясним спадає, наче зорі…
То ніжно проліском у лісі задзвенить, Струмком весняним задзюрчить у горах, На крилах птахів з співом прилетить, Чи стуком нових черевичок на підборах…
В повітрі вже Мелодія Весни… Духовна, чи класична, чи й модерна, Усяка має вдосталь мелодійності краси, Бо засіває почуттів безсмертні зерна…
Вслухаюсь в ноти дивні, що в душі, Звучать весняно, хоч чомусь не звично, Весни Мелодію у мрії я запрошую свої, Щоб серця ритми зазвучали романтично.
В повітрі вже Мелодія Весни… Прорив цих звуків вже не зупинити, Хоча морозно ще і лютий на календарі, Душа вже прагне по-весняному творити!
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1067 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")