НЕ МРІЯЛА
НЕ МРІЯЛА
Я не мріяла бути Принцесою
Не складала про себе казок,
Та з дитинства була поетесою,
Хоч писала думки у рядок…
Народилася, не заплановано,
Бо казали не варто іти
У життя, що тобі подаровано,
Геть для іншої, мабуть, мети…
Я не мріяла бути Принцесою,
Замків не будувала і в снах,
Божа Воля служила прикрасою,
Та життєвий вказала мій шлях…
Пролетіли роки поміж хмарами,
Сонцем гріті, чи вмиті дощем,
Душі не оселяються парами,
Коли в Небо й навіки підем…
Я не мріяла бути Принцесою,
Без корони й життям перейшла,
Помилилася доля адресою,
То ж жила я, немов, й не жила…
© Іванна Осос
#поезія_Іванна_Осос
2 .07.2021
Додав: Lilafea (02.07.2021)
| Автор: © Іванна Осос
Розміщено на сторінці : Життя...
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1173 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 2
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
kraynyuk46 : Оптимізму Вам, пані Таміло. Все буде добре! :s-7:
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА