Привіт, давай разом пройдемось, Як жив, живу і буду жити, Ми обговоримо всі теми, Не хочу й слова залишити… А може в чомусь ти розрадиш, Давно не бачився з тобою, Ти ж бо одна мене не зрадиш, Наповниш щирою любов’ю… Дивись, яке блакитне небо, І сонце долю осяває, В цю мить, я тут, заради тебе, Ні в кому певності немає… А ти ласкаво обіймеш І в котре промінь зажевріє За горизонтами без меж, Де є моя натхненна мрія… Тобі я висиплю всю сіль, Не для очей, посповідаюсь, Лишу, як дань, душевний біль, Скажу, на що я сподіваюсь… Посеред наших щирих тиш Нема ні краплі дорікання, Існуєш ти для мене лиш, Я вже люблю твоє торкання… І твій грайливо-ніжний блюз, І карма, іншим не путяща, Не налякає, - серед муз, Ти – найвірніша, ти – найкраща… Хто б там не бився об заклад, І не ходив завжди юрбою, Поміж побачень, свят і дат Живе дві третіх із тобою… Не з дива хочеться пригод… Усе – не те, усі – не ті… Я не цураюся нагод… Побути знов на самоті…
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")