Про який рівень мова? А оцінка що міняє? Висловлює кожний свою думку, а вже прислухатися до настанов, порад, зауважень чи ні особиста справа автора. Згодні, Олесандре? Дякую за коментар.
Колись у нашу молодість була популярна пісня"Сколько дней потеряно,их вернуть нельзя,их вернуть нельзя""Ваш вірш як продовження цієї пісні.Все правильно написано!
Прочитала вірш, і вважаю, що цей день прожитий не марно: відкрила для себе значення слова "огудний". Не сподобалась лише рима "прийшлось-довелось". Ну, Вікторе, не для Вашого "інтелектуального та поетичного" рівнів...
Недоброзичливе ставлення до когось, осуд - значення слова "огудний". Добре ви знали до сьогоднішнього дня про що тут мова, правда? І мені не подобається рима - соромлюся, виправлю. Прекрасно розумію про що мова. Дякую.
не повернутися назад , вперед іти і знов боротись за нове життя
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")