Мені завжди є, що сказати...
Тільки, часто, чи треба?..
Я завжди маю, що віддати...
Та чи дійсна потреба?
Я завжди можу творити...
Та чи іншим варто знати?
Я в глибинах власних маю як летіти...
Чи ж багатьох туди можна пускати?
Я чудово вмію любити?
Та чи буде взаємно?
Я вмію у парі рости і жити...
Та чи кожному праця в парі приємна?
Я вмію без маски бути...
Та чи кожен готовий до правди?
Я вмію душу в людині цінити...
Та чи є там жива душа завжди?
Я маю кому розказати...
Та чи завжди є ті, хто чують?
І чи завжди є з ким помовчати?
І чи є ті, хто відчують? /Л.Курбай/ 03.02.2022
|