Крім того, свято Пурім на згадку про уникнення єврейським народом майже неминучої загибелі від численніших та позірно могутніших ворогів цього року припадає на 16-17 березня! Тож сподіваймося!
2. Навіть у геть схибленого пуйла після того, як українці вломили його оркам добрячих 3.14Zдюлів, нібито почали прокидатися рештки раційонального мислення:
a. Воно вже не погрожує світові ядрьоною бомбою.
b. Починаються вже якісь предметні перемовини на рівні міністрів.
Взагалі, ситуація нагадує фінсько-совітську війну (до речі, закінчилася теж 13 березня), коли після добрячої прочуханки від фінів совітський монстр різко знизив свої вимоги, відмовившися від ідеї нав'язати фінам марійонетковий уряд.
Але то таке! Нам своє робить - гнати у три вирви (м'яко висловлюючися!) рашистських окупантів із нашої рідної землі! Смерть клятим ворогам! Слава Україні та її героям! Вічна пам'ять і райські оселі полеглим!
P.S. Чи не знаєте, як там почувається п. Надія Крайнюк?
Дуже Вам дякую за такий розширений коментар. Будемо сподіватися, що вся російська рать, не тільки Путін, проснеться від того летаргічного сну, а чи в березні, чи в квітні нехай йдуть під три чорти і не оглядаються. Смерть убивцям України! Слава героям і вічна їм пам*ять. Щодо п. Крайнюк не можу сказати, бо не знаю, але хотілося б дізнатися як у неї справи, то ж узнаєте, пишіть...
П. Катерино, дякую вам! Цілком згодна з кожним вашим словом. Сама часто задумуюсь над тим, навіщо землі така погань. Але час від часу така нечисть трапляється людству...
Будемо надіятись, що ми цю нечисть виженемо із своєї землі і швидко. Дякую за коментар!
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")