Ти правий, люди не міняються...
І ти лишаєшся тобою...
Може плями з душі змиваються...
Однак, як діяти - вибір лиш за тобою...
Дивлюсь і не маю бажання нових очікувань...
Не хочу творити Бога...
Нема місця більше для розчарувань...
В мене обрана є дорога...
Я озвучила себе простором...
Знаєш сам тобі я пуста чи цінна...
Я щира, може для інших з гонором...
В моєму світі собі лиш винна...
Комусь здаюсь я жорстокою...
А хтось пізнав мою ніжність...
Комусь літаю зависоко я...
А комусь творю мрію в дійсність...
Для когось духовно чиста я...
Хтось же бачить пекельну відьму...
Для когось сили не вистачить...
А хтось пліч о пліч піде...
Для когось, як дивна з космосу...
Для когось своя ... Чарівна...
Для когось погляд як центр осмосу...
Для когось взаємноглибинний...
Не хочу більше пустих мороків...
Не хочу трьохдонних слів...
Краще живих щирих дотиків...
Живого життя замість снів...
Ти правий, люди не міняються...
Тільки як дуже захочуть...
Я ж більше теж не спиняюся...
Таких як сама поруч хочу...
Я кликала, напрям знаєш ти ...
І вибір ще є за тобою...
Тобі обирати куди іти ...
І чи по дорозі тобі зі мною ...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")