Упав y Києві Пушкін-
Упала Росія:
Усе те пожне вона, що тепер сіє:
Кожну кулю і кожен снаряд,
Кожну бомбу і кожну пожежу,
Кожен будинок і кожну вежу,
Кожну надію, і кожне життя,
Дружбі з Росією нема вороття!
Кожен вбивця піде під суд,
Церква російська не творитиме "чуд"!
Упав в Києві Пушкін,
Російська мораль,
Російські культура і література-
Упав, певне, з відчаю,
Хоч поезії й жаль,
Хоча на очах- сльоза і печаль,
Росія відкинула сама себе в даль,
Чого не очікував навіть і Даль.
Кінець наближається для людожерів:
У них справедливість- лише на папері.
У них, навіть, мир- паперове створіння,
Прогнило в загарбників-вбивців коріння.
Ми віримо, що настане і мир,
А, воєннотворців, забере злий вир,
І піде в безпам'ятство їх командир,
Зігниє на смітті російський мундир.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1726 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")