Не вкладайтесь з любов'ю не в Ваших людей...
Не даруйте їм віру і крила...
Бо опірившись Вашим теплом і життям...
Розвертають до інших вітрила...
З вами будуть в тривогах, крізь труднощі, біль...
Візьмуть вірність і приймуть старанність...
Тільки, скільки б не йшли поруч кроків і миль...
Приймуть просто і сприймуть як данність...
Радість кроків і успіх не вам принесуть...
Ніжність розділять також не з вами...
З Вами долають... а кимось живуть...
Чи ж варто чекати на чудо роками...
Ні хвильки, ні краплі не дам я життя...
Я йшла, та з любов'ю щораз поверталась...
Не хочу такого собі майбуття...
Не треба в любові...прощайтесь...так сталось...
Сумний вірш. В житті по-всякому буває. Головне не впадати у відчай. І все буде добре. Бажаю щастя, добра, Миру! :s-7:
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")