Роздуми під Новий рік
На порозі Новий рік,
А погода хмуриться…
Світ продовжує свій лік
І війною журиться.
Всі засуджують війну
І критичні наслідки.
- Ах, яку страшну ціну
Платимо за знахідки.
Залила кров рідний Край,
Вороги не каються,
Наче справжній самурай
Знов у бій збираються.
І виконують наказ
Свого батюшки - царя.
Виставляють напоказ
Забаганки "упырья"
Та не знають, що на них
Жде лиха годинонька
Битих, загнаних, слабких
Обійме калинонька.
І поляжуть у полях,
В селах на асфальтах,
Ведучи геройський шлях
На кацапських шпальтах…
- А для чого? – їх спитай,
Ні один не знатиме,
За який такий ще рай
У степах конатиме.
Запорошить їх зима,
Заховавши в холод вік,
А до нас йде дивина -
Переможний Новий рік.
Додав: Asedo1949 (26.12.2022)
| Автор: © Катерина Чумак
Розміщено на сторінці : Життя...
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1216 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 1
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА