Останніх слів
я поки не сказав,
Хоч, може, вже на них чекають люди,
Туманить зір іще мені сльоза
І серце неспокійне б'ється в грудях.
Мовчати не
примушуйте мене
І вказувати
ходжену дорогу, -
Якщо в житті
обходити бічне,
То, певно, не
помітиш головного.
Мені від вас не
дітися ніде
Допоки вітер темряву колише.
Поки сіяння
місяця бліде
Стікає з неба
молоком у тиші.
Немов дитина,
вірю у дива,
І в мріях вже позбавився від скрути.
Так хочеться
сказати вам слова
Ті, що давно ви
хочете почути.
Я не сяйну, мов
блискавка, вночі.
За небозводу не
сховаюсь дверці.
Злечу, як сонце, я у височінь
І повернусь
теплом у кожне серце.