І, кожен день,
Я падаю в обійми
Людей побожних,
Які Біблію читають,
Які щодня мене питають:
" Ну, як живеш?
Чим ще допомогти,
Щоб ти
Був радісний, щасливий,
Як Конституція глаголить?"
і, кожен щось про мене молить,
і, кожен щось про мене мовить:
"допоможи, Боже, Івану,
щоб мав він і повагу, й шану,
бо він- важливий, як ми всі",
бо каже так політика держави-
"о, дай му, Боже, більше слави!,
щоб був відомий по всім світі,
і завжди здоровів в привіті!"
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 730 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")