модлимесе за вразі наші,
жеби се наворотили на віру праведную,
дали мир їхнім помислам смертоносним,
перекували мечіє їхнії на орала,
оплакали убієнних ними,
хороми розтрощени відбудували,
покаялися каяттям окаянним,
посипали голови попілом знищеного,
наділи рубища і, в монастирі,
в труді, самовідреченні і молитві
спокутували їхні гріхи нелюдські,
і у келіях людскість духу свого відновили,
душі загублені врятували постом
і відмовленням від їхніх думок злоносних,
від їхніх дій людиноненависницьких,
від ґеноциду українського народу.
жеби розпорошилася твердиня їхня
на шматочки дрібні, керовані людьми
людськими, а не варварськими.
ІІП
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1095 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")