Вона просила емоційного азоту...
Щоб омивало ним усі чуття...
Бо в ньому незвичайна є турбота...
Заледеніла тиші доброта...
Часто із ним змивала прояв болю...
І застигала в венах її кров...
І серце її більше не саднило...
Кров не ятрила старі рани знов...
Вона мовчала в непорушній тиші...
І не чекала на людське тепло...
Глибокий холод найріднішим лишивсь...
Й заледенілий погляд - "все одно"...
Замість паперу кришталева крига...
І скресані об лід її слова... Її історія...
Її емоцій книга: Холодна тиша, між людей "тепла"...
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 697 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")