Коли усім ти- лиш ніхто,
Чужий, несвій, незнаний,
Й не згадують тебе ніяк,
Без злості й без пошани,
Тоді нічим не переймайсь,
Й не слухай вже нікого,
Кажи відверто все, не тайсь,
І не прощай й малого.
Тоді, живи собі і будь
Щасливим в твоїх чи'нах,
Люби всіх добрих лиш одних,
І дякуй батьківщинам.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 671 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")