Як легко можна знищити людину!
Не треба ані зброї, ні отрути.
Достатньо лиш знайти якусь причину.
Брехливими словами знищать люди
Беззахисну, безмовну, слабкодуху,
Наївну і довірливу істоту
Та навіть і героя-відчайдуха.
Брехливим людям не закриєш рота.
В науку пнеться "молоде та раннє"?
Ми, звісно, "допоможемо" їй радо.
Інтригу сплетемо, як жарт, зарані
Вкладемо їй у руки реферата
Колеги, потім скажемо:"Украла,
Щоб не своїм горбом науку брати."
Немає зброї гірше, ніж ті жала,
Що ними разять завидющі гади.
Кар"єру хоче будувати в школі?
За хабарі оцінку не поставить?
Таких "розумних" бачили доволі.
Ми знаємо, як цю вівцю знеславить.
Підсунемо на підпис їй фальшивку.
Йдуть вибори. Населення в напрузі.
"Дурненька" проковтнула ту наживку -
Шахрайкою зробили "любі друзі".
Ось так прямує по життю людина.
Супутників їй посилає доля,
Та все таких, як ракова пухлина,
Що мучать і знущаються поволі.
Але й самі страждають через душу
Свою злостиву, заздрісну, підленьку.
І я сказати вам відверто мушу:
"Любити світ їх не навчила ненька".
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 544 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")