Джо Байден спить на пляжі в Делавері,
А на планеті твориться бедлам.
Рашистам відчиняють всюди двері
І піднімає голову іслам.
Іслам в Європі - та іще проблема!
Забули європейці про Христа,
Про хрестоносців, що подібно левам,
Боролися з молитвою в устах.
Нащадки їхні в нинішній Європі -
Немов би в приймах на своїй землі.
Щодня в новинах тільки й чути "Пробі!"
В невірних "апетити" чималі.
Джо Байден спочиває мирно-тихо
А в Україні точиться війна.
І гинуть люди. Всюди горе, лихо,
І править бал російський сатана.
Кому потрібно, щоб війна тривала
І нищили рашисти мій нарід?
Слов"яни наламали дров чимало.
Чи винен в цьому маразматик-дід?
Джо Байден спочиває в Делавері.
Планета потерпає від страждань.
Війна ось-ось почнеться в стратосфері,
Спричинить людству жах поневірянь.
Хто дасть нам,людям, порятунок нині?
Хто переможе на Землі все зло?
Трапляються події дуже дивні.
Хоча, здається, все це вже було.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 402 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")