"Ти - ніхто,- так мене запевняли,-
В цьому світі людей ти - нікчема.
Ні краси, ані грошей чимАлих,
Ні таланту. Твій побут - богема."
Так, це правда. Я бідна, убога
І не маю нікого й нічого.
ПосерЕд розмаїття людського
Маю я тільки Бога живого.
Не людина Він, так, не людина.
Хай говорять, що Бог не існує.
А в лиху і сувору годину,
Вірю я, мій Господь порятує.
Він полегшить страждання і болі,
Дасть підтримку і прагнення жити.
А цькування і утиски долі -
То є бруд, літнім дощиком змитий.
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 72 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")