... З неба до землі Не цвітуть соняшні мрії радість вже не сяє Бо життя твоє чудове відходить у мить Попрощатися з Тобою як вітер прощаєсь Не можливо - бо прощання триває весь вік Не можливо - що сказать бо що усі є люди Що життя твоєго Бабцю не забудем ми Це так мало щоб вложити в наші пусті груди Це замало щоб спокійно діждатись весни Нам лишилося зложити блакитнії квіти І за земним тут звичаєм покласти вінці Й розійтися онімілим знаючи що світить На нас Твоє добре сонце З неба до землі П Онишканич ...
|