Я буду квіточки зривати По одній у твоє волоссячко вплітати, Від сонячного проміння Буду личко твоє руками прикривати, Буду теплом любові Від вітру холодного зігрівати. Я буду ніжно тебе цілувати Кожну ніч... до світанку... Я буду ніжно тебе любити Усю ніч... до світанку... А з ранком прийде новий день Нестерпно пекучий Прийде з скельцями в серці Невимовно болючий Як же я хочу це забути... Смерть... Смерть занадто солодко звучить Не заслужила смерті я І хоч як душа кричить Але у цьому вина лише моя Ніч... О, ця блаженна ніч... Я буду знову на руках тебе носити Кожну твою посмішку ловити А потім будемо у хованки грати Аж до світанку... Буду ніжно тебе цілувати мій ненароджений синочку...
|