Я, можливо, був би іншим, Якщо б не обійми тиші, Що ріднішою за тебе стала. Я, можливо, був би кращим, Якщо б не потрапив в пащу Звіра, створеного з болю й страху. Я б, можливо, був щасливим, Якщо б вистачило сили Пережити все, чим доля гралась. Я, можливо, був би світлим, Якщо б світу темні віти Не пускали гострий корінь в душу. Я б, напевно, був мудрішим, Якщо б виправдання знищив І сам вирішив ким варто бути. Але кращий шлях є важчим, Тому я ховаюсь в хащі, Між ілюзій й напіввигаданих драм.
|