Заангажований наш світ, блукають тіні та кошмари, тому як йдеш в життя політ, зніми рожеві окуляри! Забувши все,забувши всіх переступивши через гріх, і не звертаючи уваги, що вже тобі болить душа, поверх моралі і поваги, рубай дорогу з палаша. Так, буде важко тобі йти, та мусиш хрест цей пронести... Минає світлий час дитини, коли наївна і проста, на суміш сірої рутини, так сліпо йде її стопа!!!
|