В дитинстві безтурботних днів, ми всі, давно уже не діти, Бо осад мрії в думці сів, Чи не зарано нам хотіти? усі тікають із полону, суспільства,побуту,бездії, я бачу лиш людей колону, у пошуках своєї мрії... В дитинстві-думкою із нею, а в юності ти робиш все, щоб в зрілості була твоєю, та в старість час усіх несе... І ось залишився останній крок... Тьмяніють очі їх веселі, не бачать бажаних зірок, Лиш мрії розбиваються об скелі.
|