Скажіть: Чому на світі стільки зла? Чому добру завжди потрібен захист? Коли настане світлая пора? Коли у душах запанує радість? Скажіть: Чому на троні знов брехня? Чому лукавий далі світом править? Коли в серця повернеться весна? І камінь їх в кохання переплавить? Івано-Франківськ 27 листопада 2009р.
|