Я викрав свою музу із недрів потойбіччя, Тікав із нею разом по сходинках часУ, а зараз з телефоном в дивакуватім клінчі, це значить лиш одне,що знову я пишу. У світі, що гойдає колискою брехні, де совість засинає маленьким немовлям, ти голосно кричиш у голові моїй, і стиха я нотую свій телефонний спам. У дні,коли погано,коли додолу руки, і в мить,коли підносять блаженні почуття, я дякую тобі,за онімілі букви, що вписують в екран рядки мого життя... Здається,що помилка присутня у строфі, та я ж бо просто Саша,не геній,не Да Вінчі, По-моєму мене,несеш ти на собі, і не даєш скотитись у недри потойбіччя.
|