Цікавий світ і трішки кольоровий. Народжені у ньому – диваки. У літню мить і час зимовий про себе вістку шлють роки. Ритмічний імпульс у душі народу щасливо закликає жити. В клопотах згадуєш і моду – хто зможе її не полюбити? Пригод життєвих повний міх для всіх і кожного готує доля. Коли ж контроль над нами візьме сміх, відчутно додається тоді воля. Я знаю, світ – чудова штука, у ньому є усе, ще б пак! Любов, печаль, знайомство і розлука, ну і… екстрим як завершальний знак.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")