ЇЇ акорди народила тиша, спокійного життя буденних днів, і плескали долоні,тих хто вище, відлунням рік й незайманих лісів. Молитись Богу він вважав за зайве, і не важливо було з ким і де, творив лиш музику із хаосу і драйву, під пляшку пива і таблетку "LSD". Так,бігли паралельно та не разом, вони ж бо,зовсім різного помолу, та дівчина,що стала нашим Джазом, й гульвіса,що назвався Рок-н-роллом.
|