Ні в чому не винні,
за що ж ви повинні, ходити напівінвалідами? Є руки, є ноги, та в дУмках тривоги, попарно ідучих із бідами.
І люди як люди, але не забудуть, епіграф...-маріонетки, мікстури розлито, аби далі жити, все нові і нові таблетки.
У мами-пологи, беззвучна тривога, на вік написала догану, та вам не пороблено, дітям Чорнобиля, лиш забагато урану...
|