Так свято ллється міддю дзвін, Дзвенить дзвонар...,але в нікуди, хоч як далеко чутний він, чомусь не йдуть на нього люди. Лиш вітер лине паралеллю, і на отця наводить думу, що по чолі сповзає селлю, і той всміхається....та сумом. Стихає дзвін мало-помалу, Дзвонар зітхнув,дививсь безсило, Лиш три бабусі завітало, а молодь.... та пішла на пиво.
|