Прилиньте, мої ненароджені, мої наймиліші… Я пригорну вас до серця, я заколишу вас словами ніжності й любові, я співатиму вам найласкавіші колискові, вкладаючи під янтарними зорями, перед блідим місяцем-самітником. Розтопиться ніч. За рожевим світанням зародиться немовлям ще один день… Я буду леліяти вічно вашу незайманість і безгрішність, Я божеволітиму від страху за кожну мить вашого безтурботного існування. Я віддаватиму себе до останку вашим швидкоплинним будням, я прикрашатиму небаченими квітами душі своєї ваші святкування. Прилиньте до мене, мої ненароджені, народіться мною, в мені і для мене, найпотаємнішими закапелками мого покинутого єства… Прилиньте до мене, мої ненароджені, мої наймиліші… Бажання.
|