Дитинство в мій дім забрело… В краплинках з верби, на голову, Упало зорею-стрілою, Забутим дзвеніло голосом. Дитинство в мій дім забрело… В дворі шелестіло гітарою. Торкнувшись прозорим крилом Очей, що заглянули в старість. Дитинство в мій дім забрело… Щоб дати єдину пораду: Справжнє – лиш те, що пройшло, І найдорожче – це втрати.
|