Відходить потяг днів… А сум мій запізнивсь… І повернувся знов до мене потай. Скажу йому: до мене ходять сни – Я - не самотня. Невдач зоря – на відстані руки. Між мною і зорею щасть – безодня… Всміхнусь: мене відвідують думки – Я – не самотня. І вабить усміх місяця вгорі, До себе кличе в височінь Господню. Не йду. До мене ж прилітають мрії – Я – не самотня. А нерви – мов пекучі сонця сплави, Що спалюють мене живцем сьогодні, Та в серці – сотні на майбутнє планів – Я – не самотня. Пливу глибинами, між прозою й віршами, І не страхаюсь крутизни життєвих сходин: Якщо в мені тріпочеться душа – Я – не самотня.
|