Ковпак на голову наділи На плаху сходи заскрипіли Надходить ка, реве юрба Видовищ, крові і вина Всерівно їй, за діло чи без діла Та голова щоб з плахи полетіла Невинна кров на землю потекла Реве юрба, видовищ ,крові і вина Вже вирок " справедливий " суд виносить І кат топір кривавий свій заносить Йому однаково, це справедливо все чи ні РеВе юрба - і він догодить цій юрбі Підставте келихи свої під плаху Невинну кров з вином змішайте жаху І з насолодою ви випийте її Всерівно вам невинна а чи ні Видовищ, крові знов реве юрба І знову чорна плаха непуста Невинна кров стікає мов ріка Вина, видовищ знов реве юрба.
Ви перші хто прочитав та оцінив вірш. Щиро вдячний за відгуки.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")