У своєму житті, як і кожен із нас, Робила помилки й дурниці не раз, Хоча ні про що так сильно й не жалію І повернутись в минуле аж ніяк я не мрію. Єдине, що я б хотіла змінити в житті, Та ні, не в житті, а скоріше сама у собі, Поменше думати і говорити І не боятись полюбити! Хоч знаю, що покохаю лиш того, Єдиного у світі принца мого, Хто завоює серце й душу, ..У Бога про це й прошу! Та немає принців і принцес, Давно усе не так, як було колись, Перевелись князівства й королівства, Це світ, де немає для чарівної казки місця!
|