Для чого нам ті заборони, руйнуєм правила, канони у міх мораль й за спину, крокуєм гордо і сучасно, а совість наша передчасно біжить на гільйотину.
На все знаходим сурогати, а наш славетний "мирний атом", засів беззвучним тромбом, ми збудували нових станцій, але спочатку в новобранці, спочатку......була бомба.
Навіщо нам думки й тривоги, ми обігнати хочем Бога, клонуєм "мертві туші", спілкуємось уже по скайпу, а що наступне?може скальпель? що різатиме душі!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")