За зраду зрадою плачу, Не лаюсь більше, не кричу, А серцю важко. В нім поселилася печаль, Обману підлого туман Встеляє стежку. За зраду зрадою плачу, В думках із іншим полечу Бо що є зрада? В обіймах іншого знайти Те, що не можеш дати ти, - Душі розраду. За зраду зрадою плачу, А потім каюсь і шепчу Слова Молитви. Прости, Все милостивий Бог, Дай мудрості святий урок – Як далі жити?!... 2010 Я принесла тобі обман... В саду розвіється туман, Він тихо впаде на траву Й розкаже, як я тут живу. І знову випада „Обман”, А в ньому біль душевних ран Розлуки підлої сліди Немов у сні, ведуть сюди.
Якби ж то зрада не була гiркою, можна э в небо злетiти...
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")