Вилити думки словами, вилити, спочити… Серце твоє на папері не всім зрозуміти А душа ніяк не змовчить, все кричить, волає і рівненько на папері себе викладає. Та даремно… чи почують? і чи те потрібно?.. Минають дні, минають ночі, та мені все рівно… Вже не та я. Я вже інша - попелом минуле… Не згоріти б в вогні часу… Не згоріти б в сує…
Після того коли щось напишеш виникають сумніви "чи зрозуміють тебе?" Але скільки людей - стільки й думок. Проте я все ж думаю, що це класно "виливати думки словами"!!! Продовжуй далі це робити!
вилити можна і дзвони для дзвіниць, і металеві статуї.. ) А "розквітнуть" в данному вірші навіть не відобразило б суті. Помітьте, що він (вірш), називаться "Вогонь часу", і починається зі слова "вилити"... читайте в контексті) за увагу ж до вірша дякую)
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")