Сяйво дня примостилось на лоні Обмілілої в спеку ріки. Занурюся, впірну, охолону До судоми в ногах залюбки! Розпашілий від сонця до млості, Задубію до дрожу в воді. Скаменію поволі, мов острів, І на поміч позву вас тоді, - Коли обрій темніє й не блище Прохолода прозора води. Коли місяць підійметься вище І поблідне між хмар від ходи…
Примчуся першим "Коли місяць підійметься вище І поблідне між хмар від ходи", бо люблю купатися в тихій річці і плисти по місячній доріжці! Гарно як! 5.
Не знаю як на ставах, бо давно там не бував, але у Дніпрі, особливо на мілководді, вода просто кипить, дуже важко біля Києва знайти зараз місця, де температура була б нижчою за температуру повітря... А вийдеш із води, то через якусь хвилину складається таке враження, що ти навіть не бував у воді - спека дістає усіх неймовірно і безжалісно. Дякую вам, Василю.
А у нас і не обіцяють, хоч зараз сонця й не видко, але дихати просто неможливо, так усе навколо перегріте, переповнене теплом, що один дощ, здається, не допоможе... Нічого не хочеться робити, Тамаро, всі, як сонні мухи на весняному склі, правда. Дякую тобі.
Ось і ми зачекалися дощів, які повинні принести таку ждану прохолоду. Дякую, Михайле.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")