Життєве
Удвох нам життя,
Мов гладдю шиття.
Та чи довго ще разом?
***
То вітер, то тихо.
Хто знає де лихо
Спіткає його?...
***
Скільки разів кидав
Палити тютюн я?
Та все ж бо, та все ж -
Себе не обманеш.
Нічого з цього не вийшло!
***
Пусті слова
Швидко тануть.
До вуха вони
Не дістануть.
Вітер їх геть віднесе.
***
Всяк любить горох
До кишені сховати.
Бур’ян, що в горосі
Не хоче зірвати.
Природа людська така?
***
Ніколи не коси
Отави без роси.
Намучишся і тільки…
***
04.08.2010р.
|