Майже холодний чай… Стій, куди ти? Стривай… Куди ж ви всі поділися? Як від хворої розбіглися. Як почуваюсь? Жахливо. Справи як? Та теж паршиво. Наче й не сама, а все ж… Самотність не знає меж. Але цього ніхто не спитає. Я знаю, так я все знаю. У всіх свої проблеми, І кожен – частина системи. Але як же так виходить? Життя повз мене проходить. Невже так і має бути? Дайте відповідь, хочу почути!
|