Що крок один – то все коротший
шлях
До рубежу, що Вічність прочиняє.
Буває важко вбити власний страх,
Коли зневіра в душу проникає.
Та вперто йду, усупереч страхам,
Шукаючи життєвий сенс у всьому,
І прагну віднайти єдиний Храм,
В якім душа забуде біль та втому
–
Той Храм, в якім спочинок
віднайде
Й до Вічності із Господом ввійде!
|