о
Усе надумано...
Усе надумано людьми
Від божевілля – до свавілля.
Туди не йди,там не візьми,
Співай,якщо потрапив на весілля.
Сумна статистика речей
Підводить риску під життя…
Її б Дамоклевим
мечем
Та від неправди притомився я.
Як пауки -- ні простору, ні часу,
На тризнах зводимо церкви…
Усе надумано і…щастя
В тупім угуканні сови.
І пори року у лахмітті,
Бо у душі полова – не зерно…
Живеш у вигаданому світі,
А може й не живеш,хіба не всерівно?
|