Ріднімося
Ріднімося – доки живемо не Землі.
Братаймося – хай сонце очі бавить.
Бо як закінчимо політ свій уві млі,
Хто свічку спомину тоді поставить?
Єднаймося – і переможемо себе.
Кохаймося – і почуття наповнять груди.
І як би небо не манило голубе,
Поки ми на землі – ми люди!
|