У затишку
Роки спішать,як навіжені,
Затримайтесь,повільніше ідіть…
Не сипте дні,немов пісок із жмені
І за собою старість не ведіть.
Не падай листя з батьківського саду,
Жоржини мами – і в мороз цвітіть…
Я не сприймаю вікового перепаду --
Душа і серце молодості віть.
У тихім сонячнім куточку.
Поміж проміння заблуджусь…
Надіну вишиту століттями сорочку
Й у затишку Любові до тебе,мила,пригорнусь.
|