Цей грязний світ вбиває все святе. І вічні цінності утратили всю шану. Нема слова любов, є тільки секс. Десь зникла дружба, є лише розплата. Поділись мрії. Є в нас бізнес-план. Нема віри у завтра, є страховка. І шлюб - це вже не клятва, а контракт. Навіщо слово, якщо є печатка?!
|