Іде суспільство,-марш до мрії, дарма, що рвані наші мешти, ми віддаємося без решти, немов по вулицях повії...
Іде суспільство, блиск надії замайорів крізь біль і втому, зате ідем тепере свідомо, немов на вулицю повії...
Для чого ми долали площі, як ви мораль лишили ззаду, "повія" не пробачить зраду, хоч і продасться задорожче.
|