Мама,бабуся,земля, Дочка,берізка,сльоза, Зірка,любов і вода, Все це вона,вона,вона, Хата,стежина,трава, Доля,порада,сльоза, Розпач,молитва і туга, Все це та сама подруга. Пам*ять,радість,злоба*, Річка,квітка,роса, Свічка,днина,година, Того ж роду й остання хвилина.
|